(VIDEO) OD OVOGA VAM NEĆE BITI DOBRO! Crvi gmižu u soku iz Mekdonaldsa

(VIDEO) OD OVOGA VAM NEĆE BITI DOBRO! Crvi gmižu u soku iz Mekdonaldsa informer/mirror.co.uk
utorak, 23. 07. 2019. u 19:07 >> 19:15
Kada asledeći put budete pili točene sokove u Mekdonaldsu, dobro obratite pažnju da vam se ne bi desilo nešto poput ovoga što ćete videti na snimku koji je zabeležio Leon Benet

Britanac Leon Benet doživeo je šok kada je otpio gutljaj točenog "sprajta" iz "Mekdonaldsa" jer su po obodu čaše gmizali crvi. Kako kaže, larve je otkrio na rubu poklopca nakon što je već načeo piće.

Gmizali su po poklopcu i ivici čaše u kojoj je bio "sprajt" koji je kupio u "Mekdonaldsu" u gradu Baldoku. Kako se vidi na snimku koji je napravio, jedan crv se proteže preko ruba čaše, dok se drugi savija na samo centimetar od slamke.

Ovaj 35-godišnjak tvrdi da se to desilo nakon što je već pojeo većinu pomfrita pre nego što je popio gutljaj pića.
- Kupovali smo i jeli redovno u tom "Mekdonaldsu" nekoliko godina i nikada ranije nismo imali problema, ali definitivno nije tako bilo tog dana. Mislim da više nećemo tamo ni jesti ni piti. Za mene je od tog dana završena priča sa "Mekdonaldsom". Očigledno je da postoji neki problem sa higijenom. Tako se gubi poverenje, jer ne znate šta se dešava iza pulta. Ako se to pojavilo u piću, zapitajte se šta još rade i šta se dešava.

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem