OBROK IZ MEKA S BUĐAVIM JAJIMA: Zabrinuta žena vratila jelo i ostala u šoku odgovorom Mekdonaldsa

OBROK IZ MEKA S BUĐAVIM JAJIMA: Zabrinuta žena vratila jelo i ostala u šoku odgovorom Mekdonaldsa Informer
sreda, 25. 12. 2019. u 15:04
U lepinji su pored kobasice bila pozelenela i raspala jaja. U "Mekdonaldsu" tvrde da je to prirodna reakcija

Ženi iz Liverpula preseo je doručak kupljen u lokalnom "Mekdonaldsu". Britanka, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je svoje neprijatno iskustvo za lokalne medije, u kojima su osvanule slike "mek mafin" obroka sa pozelenelim i raspalim jajima.

Kako je ispričala, na putu do posla svratila je u "Mekdonalds" u centru Liverpula da kupi doručak za sebe i rođaka. Pazarila je dva "mek mafin" obroka sa kobasicama i jajima, dva kolača i kafu.

Tvrdim da nisam bila zabrinuta bez razloga. Da je neko ovo pojeo, sigurno bi se razboleo

Međutim, kad je otpakovala obrok, bila je užasnuta otkrivši da joj hrana izgleda raspalo i da je plesniva. U razgovoru za lokalni list "Liverpul eho" žena je ispričala:

- Kupila sam obrok sa dve kobasice i jajima. Ponekad skidam jaje, pa sam otvorila sendvič. Bilo je zelenkasto i buđavo. Otvorila sam i drugi obrok, izgledao je isto. U sredini su bili crni.

Nije jedina

Iznervirana što joj je upropašćen obrok, vratila se u restoran brze hrane kako bi osoblju pokazala šta nije u redu.

Informer DN

UŽAS

- Vratila sam to nazad i rekla: "Molim vas objasnite mi o čemu je ovde reč?", Nisam bila ni agresivna ni neprijatna. Rekla sam da ne bi baš bilo dobro da ovo neko pojede. Prodavačica me je pitala kada sam ih kupila, a kada sam rekla, pitala me je što sam se tek sada vratila. Objasnila mi je da jaja poplave ako duže stoje. Ponudili su mi povraćaj novca - ispričala je ova Britanka.

Kako je rekla, nije bila jedina sa ovakvim problemom. Žena u drugom redu se takođe obratila osoblju sa istim pitanjem.

Informer DN

OTROV!

- Čula sam da joj je jedan od zaposlenih rekao da će morati da razgovara sa menadžerom i da mu kaže da se obrati dobavljaču. Tvrdim da nisam bila zabrinuta bez razloga. Da je neko ovo pojeo, sigurno bi se razboleo. Sigurna sam da bih, da sam ovako nešto unela u sebe, morala da odložim službeni put u inostranstvo.

Čudno opravdanje iz Mekdonaldsa

Portparol "Mekdonaldsa" povodom ovog slučaja rekao je da je hrana ispravna i da je reč o hemijskoj reakciji koja je normalna i bezopasna. Kako je objasnio, to je prirodna reakcija između sumpor-vodonika u belancetu i gvožđa u žumancetu.

- Čim nas je kupac obavestio o ovom slučaju, ponudili smo punu naknadu i preporučujemo mu da stupi u kontakt sa našim timom za korisnike ukoliko želi da dalje razgovara o ovoj temi - rekao je portparol "Mekdonaldsa".

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem