BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA: Isplata penzija na 184 lokacije, jednostavno do ovlašćenja!

BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA: Isplata penzija na 184 lokacije, jednostavno do ovlašćenja! TANJUG/FILIP KRAINCANIC
sreda, 25. 03. 2020. u 15:41
Banka Poštanska štedionica je saopštila da je počela isplatu drugog dela februarske penzije na 184 lokacije, na kojima je od danas omogućila, za sve korisnike penzija sa navršenih 65 i više godina, isplatu i putem jednokratnog ovlašćenja koje nije potrebno overavati

Izdavanje ovlašćenja mora se obaviti beskontaktno, napominju iz Banke i podsećaju da je u svakom trenutku neophodno održavati bezbednu distancu od dva metra i nakon dostave penzije izvšiti dezinfikovanje ruku.


Tekst jednokratnog ovlašćenja moguće je preuzeti sa sajta banke www.posted.co.rs , ali se može sastaviti i u slobodnoj formi, uz obavezno navođenje ličnih podataka penzionera i lica koje se ovlašćuje, broj tekućeg računa, naziv banke i iznos koji se isplaćuje (brojem i slovima).


Ovlašćenje mora biti potpisano kako bi bilo validno.

Više o svim načinama dostave penzija korisnici se mogu infromisati na sajtu posted.co.rs u odeljku Vesti, navodi se u saopštenju.


Najveće ekspoziture su centrala Banke u Kraljice Marije 3 i Vase Čarapića 18 u Beogradu, u Šapcu u Pop Lukinoj 10, u Novom Sadu na Bulevaru oslobodenja 13, Subotici u Dimitirja Tucovića 3, zatim u Zrenjaninu u Vojvode Petra Bojovića 2a, Sremskoj Mitrovici u Kralja Petra I 48.


Takođe, u Pančevu na Trgu Slobode 2-6, u Užicu u ulici Slanuška 7, Valjevu na adresi Dr Pantića 99, Novom Pazaru u 28. novembra 54, Niš - Generala Milojka Lešjanina 10, Vranje - Ive Lole Ribara 2, Leskovac u banci na Trgu Revolucije 33, zatim u Kraljevu na adresi Oktobarskih žrtava 5, zatim u Čačku u Cara Lazara 49, Kragujevcu u dr Zorana Đindića 11.

U ekspozituri u Kruševcu u Sinđelićevoj 2, Kosovskoj Mitrovici - Drvarska bb, Požarevcu na adresi Čede Vasovića 36, ekspozituri u Smederevu na adresi Karađorđev dud E-1 i Zaječaru u Hajduk Veljkovoj 1.

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem