GRCI RASPRODAJU NEKRETNINE! Korona nanela nepopravljivu štetu, ne isplati se otvaranje hotela?!

GRCI RASPRODAJU NEKRETNINE! Korona nanela nepopravljivu štetu, ne isplati se otvaranje hotela?! Promo
nedelja, 10. 05. 2020. u 16:41
Trenutno se na severu Grčke prodaje stotinak hotela, a najjeftiniji veći objekat sa bazenom i pogledom na more može da se kupi za pola miliona evra

Na grčkim sajtovima za prodaju nekretnina trenutno se može videti izuzetno bogata ponuda grčkih hotela na severu zemlje, a najveći broj objekata se nalazi na Halkidikiju. Cene su neverovatne i počinju od 160.000 evra, prenosi Capital.

Hoteli u Asprovalti, Vrasni, Kalitei, Polihronu, Nea Mudaniji, ali i svim ostalim turističkim mestima koje na severu Grčke vole srpski turisti mogu da se pazare za male pare, a najjeftiniji objekat košta samo 160.000 evra i nalazi se u Vrasni.

Istina, ovaj objekat ima samo četiri apartmana, ali je od mora udaljen 200 metara. Od 300.000 do pola miliona evra mogu da se kupe objekti sa dvadesetak soba i bazenom.

Izuzetno povoljan hotel prodaje se u Neos Marmarasu za samo 1,5 miliona evra. Hotel ima dva objekta, 44 sobe, recepciju, bazen, prelep pogled na more i delimično je renoviran.

Povoljan hotel može da se nađe i u Polihronu, a prodaje se za 2,1 milion evra. Ovaj hotel ima 41 sobu, a izgrađen je 1990. godine.

Za tri miliona evra može da se kupi i noviji hotel koji, istina, ima samo 25 soba. Oni koji žele hotel na samoj obali treba da izdvoje pet miliona evra. Tačnije, hotel na samoj obali na poluostrvu Kasandra ima 22 sobe i košta 5,5 miliona evra.

Noviji hotel na istom poluostrvu sa 28 soba je devet miliona evra. Veći hotel sa 130 soba na Halkidikiju može da se nađe za oko 11 miliona evra. Dok još veći objekat sa 150 soba je milion skuplji, piše portal Magazin Novosti.

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs
PROČITAJTE JOŠ

U KOMŠILUKU SE OTVARAJU PLAŽE: Socijalna distanca obavezna, mere za organizaciju kupališta

GRCI UBLAŽAVAJU RIGOROZNE MERE: Ostrva "zaključana" do 1. juna, nema dolaska bez ovog dokumenta!

SVI ARANŽMANI OTKAZANI: Crne slutnje crnogorskih ugostitelja, sezone neće biti, nema ko da im dođe?

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem