(FOTO) NE KRADU SE SAMO MASLAC I TUNJEVINA! Trgovci stavili zujalicu na još jedan artikal koji kupujemo svakodnevno!

(FOTO) NE KRADU SE SAMO MASLAC I TUNJEVINA! Trgovci stavili zujalicu na još jedan artikal koji kupujemo svakodnevno! Shutterstock
petak, 14. 08. 2020. u 16:21 >> 16:23
Svakodnevna muka s lopovima u srpskim marketima, naterala je promućurne prodavce da se na razne načine snalaze

Da je jedan od proizvoda koji se najviše krade po domaćim marketima, verovali ili ne kafa, dokazuje i fotografija na kojoj se vidi kako ja na pakovanje 200 grama kafe, a koje u proseku košta oko 250 dinara zakačena zujalica kako bi sprečila krađu ovog artikla. Fotografija je napravljena u marketu SuperVero, a objavio ju je Centar potrošača Srbije.

CEPS

Donedavno, pakovanja kafe u pojedinim marketima bila su zaštićena plastičnom pločicom sa bar kodom koja, ako se ne provuče kroz kasu, dobija ulogu zujalice prilikom izlaska iz prodavnice. Pločica je bila vešto skrivena između dva sloja folije na pakovanju.

(FOTO) DIGLA SE FRKA OKO TUNJEVINE: Otkrivamo misteriju plastičnih dodataka na konzervama!

Pojedini trgovci su očigledno odlučili da budu transparentniji u sprečavanju krađe, pa je na kafu zakačen i te kako uočljiv komad od crne plastike. 

NA METI SITNIH LOPOVA: Verovali ili ne i maslac dobio zujalicu kao zaštitu od krađe

Da podsetimo, nedavno je društvene mreže preplavila fotografija sa konzervama tunjevine koje su obezbeđene velikim plastičnim zujalicama, a za koje su pojedini kupci pomislili da je reč o poklon otvaračima.

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem