OGLASILA SE KOMPANIJA NAKON SKANDALA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Kamere snimaju blagajnu, a ne kabinu!

OGLASILA SE KOMPANIJA NAKON SKANDALA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Kamere snimaju blagajnu, a ne kabinu! printscreen Instagram katarina_kolozeus
četvrtak, 03. 06. 2021. u 10:45
Slučaj navodnog snimanja bivše voditeljke Katarine Kolozeus sigurnosnom kamerom, dok se presvlačila u kabini jednog butika u Tržnom centru "Ušće" zaintrigirao je domaću javnost i pokrenuo brojne polemike.

S tim u vezi, oglasila se kompanija koja je nakon nekoliko dana odgovorila tvrdeći da sigurnosne kamere postavljenje na plafonu iznad kabina zapravo snimaju blagajnu.

- U našoj kompaniji radimo na zaštiti zdravlja i sigurnosti naših kupaca i zaposlenih. U tom smislu želimo da naglasimo da kompanija uopšte i ni pod kojim uslovima ne snima klijente u kabinama za probu. Kamera za koju pitate snima isključivo područje blagajne i to je jedina svrha zbog koje je tamo postavljena - rekli su iz ove kompanije za "Telegraf.rs" i dodali:

- Takođe, imajte na umu da su, po najstrožijim procedurama i zakonima snimci naših video sistema dostupni nadležnim organima - naveli su u odgovoru na pitanja Telegrafa.

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem