JEZIVO! ISPOVEST DEVOJKE KOJU JE UNAKAZIO FRIZER! Od bola sam pala u nesvest, moglo je da bude kobno

JEZIVO! ISPOVEST DEVOJKE KOJU JE UNAKAZIO FRIZER! Od bola sam pala u nesvest, moglo je da bude kobno Facebook/Za bolji Mladenovac
petak, 09. 07. 2021. u 19:00
Maturantkinja J. S. iz Mladenovca pala je u nesvest od bolova zbog rane koju je na koži glave dobila u poznatom frizerskom salonu. Frizer tražio da povuče objavu, a za izvinjenje joj ponudio "dubinsko pranje kose"

Mladenovčanka J. S. doživela je blago rečeno pakao kada je u poznatom frizerskom salonu u Mladenovcu otišla da joj prave frizuru za matursko veče. Ona je svoje neprijatno iskustvo podelila na Fejsbuk stranici "Za bolji Mladenovac" objavivši i fotografije na kojoj se jasno vide rane na koži glave.

Facebook/Za bolji Mladenovac

- Pišem ovo zbog neprijatnosti koju sam doživela u salonu. Zakazala sam frizuru za maturu. Nisam pravila problem što me je umesto zakazanog frizera primio njegov pomoćnik. Prihvatila sam da mi on radi frizuru računajući da je stručan i da frizura koja se sastoji od visokog repa i klipsi ne može biti problem - započinje priču J. S. i dodaje:

Pravda se traži na sudu

Predsednik udruženja "Zaštita potrošača" Nenad Bumbić objašnjava šta vam je sve potrebno kako biste pokrenuli postupak za naknadu štete.
- U ovakvim situacijama, ukoliko frizer ne pristane da vam plati štetu, potrošači pravdu mogu da potraže jedino na sudu! Potrebno je pokrenuti parnični postupak za naknadu štete zbog neprofesionalnog ponašanja. U tim situacijama teško je ostati pribran, ali kako bi se lakše dokazalo na sudu, morate da imate račun ili bar da se slikate u salonu kako biste dokazali da su vas baš tamo "sredili". Takođe, poželjno bi bilo da pribavite očevice koji su prisustvovali sceni, a koji bi svedočili u vašu korist - objašnjava Bumbić.

- Već dok mi je radio frizuru, žalila sam se da me mnogo boli, na šta me je on ubeđivao da to tako treba i da mora da boli u početku. Stavio mi je više od 15 ukosnica i pritom ogulio kožu glave, na moje žaljenje izvadio samo dve i postavio ih nešto drugačije. Ja sam izdržala i otišla na maturu s idejom da će me to sigurno proći. U danima posle mature počela je da me boli glava, iz dana u dan je intenzitet bola samo rastao. Od uboda je nastala rana koja je zagnojila i nadula se. Sve je kulminiralo kada sam se od bolova onesvestila u kupatilu.
J. S. je bila prinuđena da potraži medicinsku pomoć.
- Obratila sam se lekarima koji su mi isprali ranu i dali terapiju koja se sastoji od raznih melema i antibiotika jer postoji mogućnost da mi se infekcija proširi i da dobijem meningitis. Moram da napomenem i da, pored terapije, bolovi ne prestaju i to u periodu kada ja treba da se spremam za prijemni za fakultet.

Kaže da su je svi savetovali da ovaj slučaj treba prijaviti. Ipak, ona je odlučila da se prvo obrati vlasniku salona, koji joj je samo ponudio dubinsko pranje kose?!

Facebook/Za bolji Mladenovac


- Prvo sam pisala frizeru, da bi znao sa kim radi i kome je ukazao poverenje. Iako je izrazio žaljenje zbog moje situacije, opravdao je to mojim osetljivim temenom i ponudio dubinsko pranje kose kada se oporavim kao gest izvinjenja. Moja rana je iz dana u dan samo gora, zato se osećam odgovornom da svoje iskustvo podelim sa sugrađanima da se ovo ne bi ponovilo nekoj drugoj devojci, što je na kraju krajeva najbitnije od svega.

Facebook/Za bolji Mladenovac


Prema priloženoj prepisci, frizer je čak zahtevao da ova devojka povuče objavu optužujući je da je nezahvalna iako je dobila lepu frizuru za matursko veče.

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem