SNIMAK SA PUMPE "SLAP" PODIGAO BURU! Ukrali gorivo kupcu iza leđa?!

SNIMAK SA PUMPE SLAP PODIGAO BURU! Ukrali gorivo kupcu iza leđa?! Printscreeen MojBeograd
sreda, 23. 02. 2022. u 15:08
Očevici tvrde da je radnik napunio kanticu na račun mušterije dok ovaj to nije video! Menadžment pumpe izdao saopštenje u kome tvrde da nije bilo krađe, ali građani u to ne veruju

Koliko ste puta posumnjali da ste pokradeni prilikom kupovine goriva na benzinskoj pumpi, ali niste imali način da to i dokažete? Čak i kada su slučajevi prijavljeni inspekciji, utvrđeno je da je sa automatom sve u redu, iako ste bili sigurni da vam je naplaćeno više od onoga što je zaista sipano. Potkradanje nisu uspeli da dokažu čak ni oni kojima je u rezervoar sipano znatno više litara nego što je prema fabričkoj specifikaciji to moguće.

Snimak koji je pre nekoliko dana osvanuo na društvenim mrežama možda daje odgovor na ovo pitanje i razrešava enigmu!

Naime, sve je zabeležio jedan od kupaca na pumpi "Slap", koja se nalazi na samom ulasku u Beograd, u naselju Konjarnik. Na snimku se vidi kako jedan radnik toči gorivo, dok drugi prilazi sa kanticom. Radnik vadi pištolj iz rezervoara, puni kanticu, te ga vraća nazad, dok se drugi trčećim korakom udaljava od vozila sa napunjenom kantom. Za to vreme vozač automobila je u prodajnom objektu pumpe.

- Čovek na pumpi "Slap" na Dušanovcu ostavio je BMW da mu napune rezervoar. Kada je otišao unutra, jedan od radnika donosi kanticu, pune kanticu i beži na drugi kraj pumpe, a ovaj kao uredno sipa kako je ovaj tražio - piše u komentaru autor snimka, koji je objavljen na stranici "Moj Beograd".

Moj Beograd printscreen

Povodom ovog snimka, ubrzo se oglasio menadžment pumpe "Slap".
- Vozilo koje se vidi na snimku u vlasništvu je zaposlenog lica naše pumpe koji je tražio točiocu da nađe balon i da mu sipa pet litara goriva, a ostatak goriva u rezervoar auta. Prilikom sipanja evrodizela u balon došlo je do prelivanja. Kako ne bi iscurilo na mestu točenja, točilac je brzo preneo balon sa strane, tako da nije bilo nikakve krađe goriva od strane radnika - naveo je menadžment pumpe u saopštenju.

Međutim, sudeći po komentarima ispod ovog saopštenja, građani ne veruju u ovo objašnjenje:

Aleksandar Kovačić je napisao: "Da, da prelivanje, ko bi rekao, a mi se kopčamo na leđima."
Ni Predraga Ristića nisu uverili da nije bilo krađe:
- Ne verujte svojim očima, nego nama kad vam kažemo. Kakvo crno prelivanje, pa može da se prelije maksimalno 150 ml, a ne pet litara...
Na njega se nadovezao Dragan Maslić.
- Pa trčeći nosi da manje iscuri? Pa koja budala da poveruje u tu priču!

Kupci: Prave štetu, zakidaju na točenju

Osim toga što su u komentarima ljudi izneli sumnje, neki su podelili da su i sami imali neprijatnosti baš na ovoj pumpi.
- Najgora pumpa ikad! Nama su, umesto dizela, sipali neku vodu i uništili nam motor, skupo je koštala popravka! Užas, nikad više tu! - napisala je Marija T.
Na nju se nadovezao Filip M.
- Stari dobri "Slap"! U rezervoar od 50 litara, 53 staje???
Izvesni Šone tvrdi da je više puta imao problem na ovoj pumpi:
- Samo kod njih kad sipam, auto mi troši 22-23 litra TNG, a na ostalim pumpama 12-13 litara.
I Ljiljana Dušanić je prošla kao bosa po trnju:
- Na istoj pumpi su mi sipali benzin u dizelaša i sve uredno naplatili. Kada sam im rekla šta je uradio njihov radnik, samo su me iskulirali.
Branko Božilović takođe smatra da je oštećen.
- Kad sipam na "Molu" ili NIS-u za 1.000 dinara, auto mi pređe 100 km, a kada sam sipao na "Slapu", samo 70 km. Ko zna šta oni prodaju?

Imate informacije koje želite da podelite sa nama?

Prijavite problem